Perniagaan Poker: Perkara yang Anda Perlu Tahu Sebelum Anda Bermula

Perniagaan Poker: Perkara yang Anda Perlu Tahu Sebelum Anda Bermula
Sukar untuk mencari pemain poker yang bersemangat yang tidak percaya mereka boleh mencari rezeki bermain poker dalam talian. Ramai pemain poker telah cuba bermain secara profesional, tetapi lebih banyak gagal daripada berjaya. Apa masalahnya? Anda boleh menukar minat anda untuk poker menjadi kerjaya. Tetapi ia mungkin. Ia tidak bermakna anda boleh menang setiap malam Jumaat di meja dengan rakan-rakan anda. Jika ini adalah cara anda ingin mencari rezeki, maka anda mesti menganggap poker seperti perniagaan. Ini bermakna anda memerlukan kemahiran perniagaan https://lapanaderiadepablo.com/ .
Nilaikan keadaan kewangan anda dan tentukan jumlah wang yang diperlukan untuk mengekalkan diri anda. Tiada satu jumlah yang betul. Ia bergantung pada gaya hidup anda dan apa yang anda cari. Pertimbangkan gaya hidup anda, kos sara hidup dan pelaburan masa hadapan. Seseorang yang ingin memperoleh $3,000 sebulan boleh membuat perbezaan yang besar dalam pendapatan mereka daripada seseorang yang mahukan ia menjadi $15,000 setahun.
Belanjawan untuk Kos Sara Hidup
Mari kita mulakan dengan asas. Untuk bermain poker dalam talian profesional, mula-mula tentukan berapa banyak wang yang anda perlukan. Anda perlu menyusun senarai semua perbelanjaan hidup anda untuk mengetahui berapa banyak yang anda boleh buat. Berapakah peratusan perbelanjaan hidup harian anda ditanggung oleh pekerjaan anda? Sebaik sahaja anda telah menentukan jumlah wang yang diperlukan untuk mengekalkan diri anda dalam talian, anda boleh menggandakan angka itu. Adalah penting untuk diingat bahawa anda memerlukan kusyen untuk menguruskan wang tunai anda dan kemenangan buruk. Jika anda belum mula menabung untuk hari hujan, ia adalah kemahiran penting seterusnya yang mesti anda pelajari. Sekali lagi, anda memerlukan kusyen untuk menguruskan perubahan buruk dan kejatuhan yang tidak dijangka. Jika anda sudah menjadi penjimat yang baik, anda akan bersedia untuk menangani sebarang perubahan yang mungkin berlaku apabila anda mula bermain poker dalam talian secara profesional.
Bankroll
Bankroll anda adalah sebab kedua untuk dapat dan mampu menjimatkan wang. Anda memerlukan wang yang besar untuk bermain poker dalam talian profesional. Bankroll anda digunakan untuk poker dan poker, tetapi ia tidak dikira dalam pendapatan anda. Jumlah wang tunai anda dan $50,000 adalah bersamaan dengan $25,000. Anda hanya boleh mempunyai $25,000. Adalah lebih baik untuk melupakan bahawa bankroll anda wujud. Poker adalah satu-satunya tujuan anda. Adalah penting untuk memastikan bankroll anda berasingan daripada pendapatan anda.
Satu lagi sebab untuk memastikan bankroll anda berasingan adalah untuk membenarkannya terkumpul. Anda akan mahu naik tangga poker, memperoleh lebih banyak pengalaman dan kemahiran. Anda perlu mempunyai wang yang besar untuk bermain dalam permainan poker taruhan yang lebih tinggi. Anda memerlukan wang yang besar untuk bermain poker dalam talian secara profesional.
Sudah jelas bahawa anda perlu membuat banyak untuk berjaya apabila semua faktor ini bergabung. Pengurusan wang adalah penting. Anda harus mengetepikan peratusan tertentu untuk membayar perbelanjaan hidup anda, simpanan anda atau wang anda. Setelah akaun ini penuh, maka anda boleh mempertimbangkan baki keuntungan. Walaupun angka itu mungkin kelihatan menakutkan pada mulanya, jika kemahiran poker, kesabaran, dan pengurusan wang anda bagus, maka anda boleh menganggap poker seperti perniagaan. Ini boleh membawa kepada usaha yang menguntungkan serta gaya hidup yang menarik.
Be the First to comment.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *